Sunday, January 01, 2006

UUS AASTA on alanud.
Aasta viimasel päeval sai natuke tolmu veel majast välja pühitud ja süüa tehtud, kell 18 oli elamises rahvast juba topelt rohkem. Hästi meeldivas seltskonnas läks aeg kiiresti; vahepeal vaatasime telerist põnevamaid saateid, aga midagi väga erilist küll meelde ei jäänud. Tegelikult võiks (või isegi peaks) telekavaba istumist harrastama(miks peab nt sünnipäeval tv taustaks ja tähelepanu tõmbajaks olema???), aga olen minagi harjumuste ohver ja mingil määral telekastisõltlane :) Aasta algul võiks ju lubada, et püüan ennast parandada? Olgu, püüan!
Keskööl käisime maja taga paugutamas ja linnatulesid vaatamas, ümbrus paukus nagu ei kunagi varem! Ilus oli ikka ka... Poisid olid vägagi rahulolevad ja rõõmsad , sest neid ei sunnitud voodisse minema!!!
Teistmoodi ja vahva oli ka 1.jaanuari hommik, sest Maret jäi oma perega meile ööseks. Ammu pole meil keegi ööbinud, seda enam terve familiaga (viimati siis Valli perega veebruaris).... Mäletan oma lapsepõlvest , kui eriline ja põnev see oli, kui mõni külaline jäi öömajale!
Päeval jõudsime ühe külaskäigu ka teha. Keskpäeval läbi tavapäratult hõreda liiklusega linna sõita oli juba üksjagu naljakas. Väga häid plaane sai uueks aastaks tehtud ja üldse - oli lõbus taaskohtumine :) Taas nägin, et Jaagup sai vennast kiiremini võõrustajate-poistega "jutule". Külitse-vaheline tee oli üpriski libe (ühesõnaga jäine) ,nii et sain nüüd ka sellisel teel sõita. Koduteel naljatasin, et pimedas ei tundugi tee nii libe ja ohtlik ,kui päevavalgusel sõites. (Tegelikult ma tean, et niimoodi kaobki valvsus ja juhtuvad õnnetused)
Niisiis, HEAD UUT AASTAT!

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home