Monday, July 16, 2007


PULMAD.

Suguseltsi suursündmus toimus (loomulikult :)) 7.07.07. Takkajärgigi on tore meenutada. Pulm nagu pulm ikka, aga täiesti eriliseks tegi ametliku-piduliku osa läbiviimine praamil. Ega sellist teist elamust enam saa... Ilus ja südamlik :)
Pulmavanaga kohtumine (11 a meie pulmadest) kujunes vastastikku meeldivaks, aga üllatav oli ka see, et sama läbiviijaga möödus pidu minu jaoks lustlikult, ehk teisisõnu- pulmavana on jätkuvalt energiat täis. Kuulsin paljudelt pulmalistelt Heinot kiitvaid lauseid.
J-l oli nüüd 1. ja H-l 2. kord pulma minek (aga tollest 5 a tagusest mäletab ta paraku vähe...) Seepärast vaatasime enne pulma minekut kodus meie abiellumise videot ja selgitasime poistele, mida sellisel üritusel tehakse.
Õnneks oli lastel suures pulmamajas võimalus vabalt ringi joosta, omavahel seltsida. Niimoodi saime meie, täiskasvanud nats jalga keerutada, mänge mängida. Ühislaulmistest ja "kibe" hüüdmisest võtsid jõmpsikad küll aktiivselt osa :) Poisid pidasid üllatavalt hästi vastu: mina lahkusin uinunud J-ga kell 1 öösel, issi tõi H- Jaana pärast kella 2 (ja polnud erilisi jonnimisi- tujutsemisi) !

0 Comments:

Post a Comment

<< Home