Saturday, May 24, 2008




SUUREPÄRANE LAUPÄEV VILJANDIS.
Täna oli Kullakeste kogunemine Viljandis. Selline, mis jääb kauaks meelde.
Kõigest tuleb rääkida ülivõrdes: ilm, sõit koos 3 kena neiuga (mina seekord autojuhi rollis), Viljandi kultuuriakadeemias kokkusaamise korraldamine siuu poolt, õpitoas väga toredad õpetajad Kadri ja Age, õppeprotsess ise, (taas)kohtumine käsitöörahvaga, Pärimusmuusika Aida külastamine, Anu Raua näitus ja kohtumine kunstnikuga endaga !!!
(ülemisel fotol on näha Anu Raua vaibad Tartu Jaani kirikule)
Mida hing veel ihkaks?!
Õpihimuliste naiste seltsis oli täna ka 7 tublit poissi- võimalik, et tulevased käsitöömeistrid ;P Väga viksid ja kannatlikud! Kiitus! (ma tean, mida räägin :))
Õppisin tegema Kihnu nuaritsõt (fotol 1. pael), südämetega (helkur)paela (fotol 2.), klaasisuuvüüd (fotol 3.) ja neljatahulist paela (4.) Meeldis teha. Nüüd on tahtmine veel harjutada ning mõni pael v vöö algusest lõpuni valmis teha. Eks näis :)

¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤ ¤¤¤

Minu 3 meest on täna maal. H niitis muru, sõitis rattaga, J saagis puid (?), poisid said üle pika aja terve päev väljas olla, A parandas autot- sellise ülevaate sain õhtul telefonitsi. Ka nemad olid päevaga rahul.
Reisilt koju jõudnud, käisin surnuaial (klassijuhataja hauale viisin lilled ja küünla), sõin, tõmbasin fotokast tänase ürituse pildid arvutisse, harjutasin klaasisuuvüüd ja kuulasin-vaatasin Eurovisiooni.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home