Saturday, February 25, 2006

24.veebruar 1983
Ekskursioon mööda Krimmi lõunarannikut, käik muinasjutulagendikule (kõik muinasjututegelased on puust nikerdatud) ja muuseumisse, kus oli palju maale ja vana mööblit.

22.veebruar 1986
Pool tundi külmetasin kioski juures, jopes ja 20 kraadises külmas (aga ainult nii, laupäeva hommikul enne kooli saime osta eestikeelse tv-kava). Kooli jõudsin kell 9. Ei soojenendud üles, läksime suustama, käed ja jalad külmetasid. Mates kirjalik töö, suuliselt vastasin paragrahvi. Vastasin kuidagi ikka ära. NRÕ (ja ei tulegi meelde, mis tund see nüüd oli? nõukogude riigi õigused?) tunnist läksime Alliga hambaarsti juurde (nagu tänapäevalgi, mingil ajal saadetakse õpilasi kontrollile ja ravile) 3.keskkooli. Aga seal hambaarsti polnudki! Läksime oma kooli tagasi ning saime teada, et tarvis hoopis polikliinikusse minna. Läksime. Natuke oli järjekorras rahvast ka. Registratuurist saime kaardid, seal töötaja lohutas (või julgustas): "Antonina Ivanovna teeb ruttu ja hästi." (oli jah kuulus see hambaarst). Meie ees läks kabinetti üks tüdru, kes karjus süsti tegemisel ja hamba väljatõmbamisel... Pärast seda tuli mul minna. Tehti 2 süsti-polnudki valus. Lamasin 5 min ja siis hakati tirima... 3 juurt eraldi. Jaa, vot see oli küll valus!

23.veebruar 1987, esmaspäev.
Meestepäev, andsime poistele kingitused üle. Oli Zarnitsa (ehk Põuavälk), meie meeskond võitis. Trikotaaživabrikusse (tööpraktikale) ei läinud, sest tegime proove , seejärel viisime pärja vennaskalmistule. Enne viit sain koju. Heas tujus läksin peole.... ja halva tujuga koju. /---/(armuvalud jäävad seekord üles kirjutamata)
Kodus arutasime perega, et Tartu maratoni parim aeg on 2.15, aga Obersdorfis sõitis itaallane De Zolt 50 km ajaga 2.11 (mikskipärast arvasin, et Tartu maratoni pikkus on 60 km? või milles küsimus?)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home