Saturday, February 25, 2006

KULDPULMAS ja juubelil sai käidud.
Lausa uskumatu, aga tõsi ta on: ristiemal ja onul koos elatud 50 aastat! Eile oli Võrus külalisi (kokku 25), oli pulmavana (isehakanud, haltuura korras :D ) ja isegi "Kibe!" sai 3 korda hüütud! :) , veel oli laulukoor ja akordionimuusika . Väga lõbus üritus :)
Sealsamas sain tuttavaks minu vanaema venna poja tütre Mailaga, keda ma varem ei tundnud. Jälle hakkasin mõtlema sellele, et kui vähe ma oma sugulasi tean ja kui harva saadakse omavahel kokku... Õnneks on surnuaiapühadel võimalus jälle kokku saada ja natukenegi rääkida, aga paljusid sugulasi pole väga ammu näinud... Suure suguvõsa "viga".
23.02 oli emal silmaop, loodetavasti läks kõik hästi ja edaspidi ka suudab ta ennast hoida, et tüsistusi vältida. Sama päeva õhtul käisin lastevanemate koosolekul (tutvustasin ennast ja oma meetodeid) ja Maretiga poes Võru perele toidukraami ostmas.
Eile saimegi pakid (auto pakiruum oli täis) tollele perele üle antud. Maret sai enne kohale ja tegi põhjalikuma tutvuse, aga mina andsin autost kompsud pereema ja ta tütre kätte ja tundsin rõõmu sellest, et ehk naaaatukenegi on neil hea meel.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home