Tuesday, June 03, 2008

Eelmisest nädalast:
¤ H jälle koolis, ja see oli viimane õppenädal, nö kaasaegne õppimine klassist väljas (ekskursioon Ida- Virumaale, matk, klassiõhtu, etendus jms). Päevad olid mõnusalt lühikesed ja ilm ilus :)
¤ J jälle lasteaias (pärast 3,5 nädalast "haiguslehel" olemist), issiga käis perearsti juures mõõtmas- kaalumas ja arengust ülevaadet andmas :P (5a 2k- 115 cm, 21 kg)
¤J sõitis mõnel päeval tädi M ja KE-ga bussiga lasteaeda ning õhtul ka tagasi (elamus ikkagi!) :)
¤ Kolmapäeval käisid meil väga toredad külalised: Ruth oma põngerjatega. Rõõmu taaskohtumisest tunnen praegugu veel! Tänan neid selle eest!!!
¤ Laupäeval suundusime maale, kus üle pika-pika aja sai saunas mõnuleda... A-ga avasime ujumishooaja ja tiigi puhastamishooaja. Oi, kui mõnus oli... Natuke jahe küll, aga kuna saun oli äial päris kuumaks köetud, siis kaifisime saunalava+ tiiki maksimaalselt.
¤ Laupäeva hilisõhtul kuulsime öökulli uhhuutamist. Ma ei mäleta, et oleksin seda looduses kunagi kuulnud (telekas küll).
¤ Pühapäeval käisime Värskas II suvistepüha käsitöö- ja maalaadal (sellest ülevaade järgmises postituses)

Labels: , ,

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Alles nüüd lugesin su blogi. Samamoodi pole jõudnud kirjutada (oh mind laiska). Nüüd aga vaatan, et see, mida tahtsin kirjutada, sobib siia kommentaari.

Teie juures oli nii vahva. Eriti kui M. ka tuli (oma perega). Mõtlesin just, et teie olete kahekesi kindlasti VÄGA VAHVAD vanaemad tulevikus. Istute sedasi köögilaua ääres ja kihistate naerda. Vahelduseks koote-küpsetate. Mis ei sobi ehk öelda, aga mina olen ikka tuntud ütleja: et pole te päris kõrendid ka, see annab vanaemadele kindlasti veel palju juurde. Hästi armsad. Kui ma ise ka vanaemaks saan (ja see peaks juhtuma teiega umbes samaaegselt onju, kui üldse), siis tulen kindlasti ka kooslust vaatama ja kooki sööma. Kui siis pliidi all tuli ka pragiseks, oleks täisvärk.

June 25, 2008 at 7:39 AM  

Post a Comment

<< Home