Thursday, April 26, 2007

ANGU-UI RAHHA AR´ KÕÕ KOTIGA.
Mäletan, kui lapsepõlvekodus mingil ajal hakkas kodutehnika riburada "otsi andma". Naersime , et mina kuulun ka külmkapi, pesumasina (mis veel?) muretsemise ajajärku (paar aastat siia- sinna). Õnneks mina veel "töötan" :D Nojah, mõned üleliigsed "jupid" on küll ära visatud, aga muus osas toimib nagu peab.
Tänapäev: hiljuti kaebasin õmblusmasina peale, pesumasin koliseb hirmsasti (hea, et naaber pole veel politseid meile saatnud :P) ja gaasipliit jukerdab vahelduva eduga. Vana õmlusmasin seisab nurgas, kasutan ämma antud käsivändatavat; pesumasin koliseb ikka veel :P , mõnikord isegi vähekuuldavalt! Aga gaasipliidiga läksin eelmisel neljapäeval nii tülli, et enam ma teda ei kasutanud. Puupliidiga sai jälle sooja sööki teha. Kui kahe esimese masina puudused on veel mingil määral kannatatavad, siis gaasipliidiga (gaasiga) pole tark tegu uusi katsetusi teha.
Ja niimoodi sõitsin laupäeval enam- vähem kõik vajalikud poed läbi (kulus "kõigest" pool päeva; poisid olid õnneks Valdide pool- see kergendas ja kiirendas oluliselt mu liikumist), ja ostsin ära! Kuulasin sugulaste soovitusi, müüjate selgitusi, oma sisetunnet, "vaatasin" oma rahakotti ning pidasin meeles, et kodus seisab soodsalt(!) ostetud pliit. Loomulikult ma tean, et ka kallid (suhteline mõiste, nüüd on meil eelmisest kallim pliit) masinad lähevad rikki ja võivad sattuda praakeksemblarid jne , aga ma LOODAN et niipea ei pea kahetsema :)
Seekord kutsusin pliidi paigaldamiseks ja düüside vahetamiseks Majest Service spetsmehed kohale. Et kui juba, siis juba... (see on hea vanasõna! :D) Nojah, rahast on küll nats kahju, aga kui võrrelda Eesti Gaasi hindadega, siis sain poole odavamalt. Kutsutud firmal olevat praegu mingi sooduskampaania- kasutage juhust, kallid kaaslinlased! :)
No ja mis see raha..... OHUTUS on oluline!

Vanasõna ütleb, et üle ei tasu maksta. Arvan, et tegin siiski õiged otsused ega maksnud üle.

Labels: ,

1 Comments:

Blogger Maret said...

Äkki aitab pesu- ja õmblusmasinale klassikaline variant - paar tugevamat tonksu jalaga? :O

April 26, 2007 at 5:22 AM  

Post a Comment

<< Home