Thursday, March 04, 2010

Täna hommikul sain jälle 45 min õues trenni teha. Hea, et mul vähemalt üks sportlik hobi on- lumerookimine. Öösel oli sadanud natuke puhast ja õrnkerget lund. Lükkasin ja nautisin. Meenutasin teisipäeva õhtut, mil lükkasin läbivettinud lund. Too oli eriti raske trenn. Aga samas väga vajalik, sest juba hakkas külmetama, ning meie (A ja H olid abiks) ei tahtnud hoovile konarlikku ja ohtlikku pinda. Uue lumelabidaga, mille sain naabrinaiste käes sünnipäevaks, on lust seda tööd teha. Ja selja võtab ka natuke märjaks.
J käis oma rühmaga lasteaedade spordipäeval. Tulemused ilusti diplomil kirjas. Tavaliselt vaatame ja võrdleme eelmiste tulemustega (või H tulemustega), aga täna läks õhtul kiireks: tegime küpsisetordi (selle viib J oma rühmakaaslastele saabuva sünnipäeva puhul) ja J-ga aitasime H-l koomiksit joonistada (ja see on juba eraldi teema :P)

Täna on muuseas Antonio Vivaldi (1678) ja Eduard Vilde (1865) sünnipäev.

2 Comments:

Blogger Sehkendaja said...

Näed, käisid siis Antoniga mõlemad! Aga nad kahjuks teineteist ei tunne. Anton teab ainult ta kasvatajat tänu oma rühmakaaslasele, kelle ema too on (Jane?).

March 5, 2010 at 7:35 AM  
Blogger Anneli said...

Täpselt, Jane.

March 15, 2010 at 11:58 AM  

Post a Comment

<< Home