Tuesday, January 06, 2009

HEAD UUT AASTAT!
Täna tohtivat veel soovida :) Ja vana kalendri järgi on täna jõululaupäev.
Viimastel päevadel adusin taas, kui kiiresti aeg liigub... Juba ongi detsember (päkapikuaeg, peod, jõulud, kingitused, aastavahetus, paarinädalane jõulupuhkus) läbi. Jaanuar kihutab ka. Tunnen, kuidas kihutab.
Õnneks kestab õues juba mõnda aega ilus talveilm. Lumi on maas detsembri algusest saati (enam-vähem), eelmise nädala lõpus ja eile saime tunda -10 -12 külmakraadi. Kütta tuleb rohkem, aga ikkagi on mõnus :) Päevad on tunduvalt pikemad ja päikegi näitab ennast rohkem.
Jõuluõhtul olime kodus ja võõrustasime 8 kutsutud külalist (Mareti pere ja Kalle pere). Meelivaks üllatuseks oli Marguse ja Peetri "juhuslik" sattumine meie poole. Uusaastaööl olime oma perega (75% ulatuses) Mareti pool. Meie esiklaps otsustas ristiisa perega maale uut aastat vastu võtma minna. Seekord siis selliselt. Tegelikult on ammu teada, et H. läheks igal võimalusel maale. Teda kisub sinna. Olgu soe või külm või porine. Eriti poriga olevat põnev. Rattaga sõita! Nüüdki saabus koju potisinise põlvega (3x oli jääle kukkunud, ühel korral läks lumelauaga sõites põlv vastu külmunud mutimullahunnikut).
Niisiis uusaastaöö. 18 paiku "vajusime" sugulaste poole kohale, mõningad ettevalmistused ja pidulik sööming võis alata. Paarkümmend minutit enne keskööd hakkas meeletu rahvamass kesklinna poole liikuma. Nagu ülestõusmispühade öisele teenistusele :) Vähendatud koosseisus läksime meiegi uue aastaga Turu sillale kohtuma. Pauku, tulesid, tossu, rahvast- kõike oli kuhjaga :)
Kuidagi ei saa mainimata jätta, et pidulaud Mareti pool oli uhke, perenaine virk ja koos veedetud aeg väga meeldiv!
Loodetavasti toob ka uus aasta meile kõigile tööd ja leiba, rõõmu ja tarkust, töökust ja hoolivust!
Kohtumisteni!

Labels:

3 Comments:

Blogger Elsa said...

Kaunist ja südamesooja aastat! :)

January 6, 2009 at 5:49 AM  
Blogger Sehkendaja said...

Jah, ega siis lõbus elurõõmsaks vanaemaks ei saa üleöö, peab ikka harjutama veel seda vaaritamist ja käsitööoskus. Lisaks siis seda lõbusalt koos naerukihistamist ka!

Head uut!

January 6, 2009 at 6:18 AM  
Blogger Maret said...

Eh - Sehkendaja :P

Vahvat 2009 aastat!

January 6, 2009 at 11:17 PM  

Post a Comment

<< Home